Маурицио Сари: Очаквах по-малко от тима, представихме се страхотно, показахме характер


Маурицио Сари: Очаквах по-малко от тима, представихме се страхотно, показахме характер
Снимка: Getty Images/Guliver

1362 0

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари говори след шокиращото отпадане на "старата госпожа" на осминафиналите в Шампионска лига, след като отборът победи с 2:1 Олимпик Лион, но няма да продължи напред в турнира след по-малко голове на чужд терен.

"Очаквах по-малко от нас. Мисля, че предложихме страхотно представяне. Изостанахме в резултата след 10 минути след дузпа и това можеше да ни подлуди. Осъществихме обрата, спечелихме мача, създадохме още 6 или 7 чисти положения. Ако не бяхме отпаднали, щях да съм много доволен от представянето.

За съжаление, отпаднахме заради първия мач и по-конкретно първото полувреме там. Не знам дали гледахме ПСЖ и Лион, но там отборът не бе поставен под такова напрежение, под каквото го поставихме ние. Това значи, че сме играли добре. Отборът показа характер и се раздаде. Мисля, че въпросите за моето бъдеще са обидни. Не за мен, а за директорите на клуба. Те няма да вземат решение за бъдещето ми на база 1 мач, а на база целия сеозон. Имам действащ договор, уважавам го и не очаквам нищо" - сподели Сари. А как Ювентус отпадна от Лион?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички