Андреа Пирло не вижда много прилика между него и Сандро Тонали


Андреа Пирло не вижда много прилика между него и Сандро Тонали
Снимка: Gulliver/GettyImages

3846 0

Андреа Пирло се изказа ласкаво за младия полузащитник на Бреша Сандро Тонали, като заяви, че той е много по-завършен футболист от него. Тонали прави силен сезон с фланелката на Бреша и е свързван с трансфер в някои от грандовете в страната като Ювентус и Интер.

20-годишният футболист често е сравняван с легендата на италианския футбол Андреа Пирло, като бившата звезда на Ювентус и Милан смята, че Тонали може дори да го надмине. „Много хора казват, че той ще бъде моят наследник, но аз не виждам много общи неща. Той е друг тип играч. Той е много по-завършен в защитната фаза на играта и когато подготвя атаките. Той е микс между моите характеристики и тези на други футболисти. Тонали е един от най-перспективните халфове. Сигурен съм, че ще стане велик играч“, заяви Андреа Пирло във видео на живо в Инстаграм в понеделник.

Сандро Тонали има договор с тима на Бреша до лятото на 2021-ва година. Младият халф представлява интерес и за някои тимове извън Италия като Реал Мадрид, Барселона и Манчестър Сити. А ето коя друга легенда на италианския футбол също похвали халфа на Бреша наскоро.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички