Босът на Бреша забрани на Балотели да прави лайв чат с порноактьор


Босът на Бреша забрани на Балотели да прави лайв чат с порноактьор

1462 0

Нападателят на Бреша Марио Балотели е бил предупреден да не разговаря на живо в Instagram с известен италиански порноактьор, съобщава "Corriere dello Sport". Въпросният актьор е Роко Сифреди, а предупреждението е дошло от боса на италианския клуб Масимо Челино.

По време на пандемията от коронавирус Балотели прави предавания на живо в социалната мрежа. Наскоро негов събеседник беше легендата на Арсенал Тиери Анри. Следващият "гост" на звездата на Бреша е трябвало да бъде Сифреди, но Челино се е възпротивил на това.

Клубният собственик е притеснен от факта, че Бреша се представя трагично в Серия А и към момента на спирането на първенството заемаше последното място в класирането с 16 точки в 26 двубои. Той е бил на мнение, че евентуалното публично общуване с порноактьора още повече ще увреди имиджа на клуба.

55-годишният Сифреди е легенда във филмите а възрастни в Италия и цяла Европа. Той е взел участие в над 1300 порно филма и е режисирал още стотици. Неотдавна актьорът направи шокиращо разкритие за Кристиано Роналдо - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички