Предателството към Алегри - от хора, които са арогантни и си мислят, че притежават всичко


Предателството към Алегри - от хора, които са арогантни и си мислят, че притежават всичко
Снимка: Getty Images/Guliver

3836 0

Вече бившият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри се чувства крайно обиден и предаден от ръководството на тима само година след подновяването на договора му. Както е известно, преди трансфера на Роналдо италианският специалист поднови договора си, но след края на сезона беше освободен, и то по взаимно съгласие. 

Медиите в Италия "спипаха" треньора на среща със своя ментор Джовани Галеоне, който му е помогнал с първите стъпки във футбола. Той  веднага беше потърсен за коментар по темата и Галеоне не скри чувствата си спрямо "бианконерите".

"Алегри се чувства предаден от Ювентус, особено разочарован е от президента Андреа Аниели. Още не го е преживял, но аз го съветвах да напусне Юве от години. Аз имам проблеми с тях от 1958 г. Те са арогантни и се държат сякаш притежават всичко", сподели Галеоне.

Футболният гуру не спести и критиките си към новия треньор на "старата госпожа", като го смята за негоден. "Той е малко хаотичен и не е готов за някои ситуации". Междувременно стана ясна една от първите промени на Маурицио Сари в Ювентус и тя е свързана с Роналдо (четете подробности в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички