Бентанкур подписа нов договор с Ювентус


Бентанкур подписа нов договор с Ювентус

1220 0

Полузащитникът на Ювентус Родриго Бентанкур преподписа с тима за още две години и така ще остане в състава на „Старата госпожа“ до 2024 година, съобщиха от пресслужбата на италианските шампиони. 21-годишният уругвайки национал, който се присъедини към „бианконерите“ по време на сезон 2017-18, изигра 40 мача във всички турнири през миналия сезон, за да помогне на отбора да спечели осма последователна шампионска титла на Серия А.

"Родриго Бентанкур официално преподписа с Ювентус. Новият му договор ще го остави в клуба до 2024 година, съобщи Ювентус на официалния си сайт. - Бентанкур показа, че на него може да се разчита, че е интелигентен и повратлив полузащитник, който демонстрира своята класа всеки път, когато излезе на терена“, се добавя в съобщението.

По-рано днес Скай Спортс в Италия публикува информация, че централният защитник на Холандия и Аякс Матайс де Лихт се е съгласил да премине в Ювентус, с което ще се превърне и в първата лятна покупка на новия старши треньор на тима Маурицио Сари. Кой друг футболист може да пристигне в Торино вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички