Погба е потърсил Сари, за да поиска трансфер в Ювентус


Погба е потърсил Сари, за да поиска трансфер в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

3668 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е разговарял с Маурицио Сари относно преминаване в Ювентус през летния трансферен прозорец, съобщава Tuttosport. Французинът напусна Торино в посока "Олд Трафорд“ преди три години за тогава рекордната сума от 89 млн. паунда, но така и не успя да бъде постоянен в изявите си, както бе на "Алианц Стейдиъм“.

Той е свързван с трансфер извън Англия през лятото и Ювентус е един от сериозните кандидати за подписа на играча, който спечели четири последователни титли на Серия А със „Старата госпожа“ между 2013 и 2016.

Откакто Погба пристигна в Манчестър, Юнайтед финишира едва веднъж в топ 4, оставайки на шеста позиция в другите два сезона, включително и през последния, когато и взаимоотношенията му с вече бившия мениджър на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо бяха обтегнати. Клубната легенда Оле Гунар Солскяр пое през декември тима, но 26-годишният офанзивен футболист не показа особено подобрение в играта си, като според информации в британските медии, норвежецът е споделил пред ръководството, че трябва да потърси купувач на френския национал през лятото.

Ювентус вече усили полузащитната си линия, след като взе Аарън Рамзи от Арсенал със свободен трансфер. Преди първия си престой в Торино Погба започна професионалната си кариера в Юнайтед, но първият му период в клуба приключи след едва три официални мача. Вижте в този материал колко от феновете на гранда от Манчестър искат Погба да остане в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички