Сари сменя ролята на Роналдо на терена през новия сезон


Сари сменя ролята на Роналдо на терена през новия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

12080 0

Новият треньор на Ювентус Маурицио Сари има нови планове за звездата на тима Кристиано Роналдо. От новия сезон португалецът ще напусне левия фланг на атаката и ще стане централен нападател, съобщават редица италиански издания.

В петък Сари, заедно със спортния директор на клуба Фабио Паратичи, са посетили Лазурния бряг, където е на почивка петкратният носител на "Златната топка". На срещата тримата са обсъдили новата роля на Роналдо. Сари е уверен, че в новата си роля Кристиано ще успее да подобри рекорда по брой попадения за един сезон в Серия А. Той принадлежи на Гонсало Игуаин, който през сезон 2015/16 вкара 36 гола в италианското първенство.

Според италианските издания смяната на позицията на Роналдо няма да повлияе на любимеца на Сари, който се върна в Ювентус след период под наем в Челси. Италианският треньор е готов да се откаже от любимата си схема 4-3-3 и да използва 4-3-1-2, използвайки отпред Роналдо и аржентинеца. Вижте в този материал как ще изглежда Ювентус под ръководството на Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички