Потвърдиха четири нови случая на коронавирус в Серия А


Потвърдиха четири нови случая на коронавирус в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

766 0

Нови четирима играчи от италианската Серия А са дали положителни проби за коронавирус, след като в началото на тази седмица стана ясно, че българският национал Кирил Десподов, който играе за Каляри, е заразен с COVID-19.

От клуба от Сардиния обявиха миналата вечер, че още трима играчи на тима са дали положителни проби - халфът Филип Брадарич, защитникът Лука Чепители и нападателят Алберто Чери, а още двама са поставени под карантина. Каляри трябваше да започне днес тренировки за новия сезон в Серия А, който започва след месец, но от клуба отложиха старта на предсезонната подготовка, без да обявяват нова дата.

"Тримата играчи са под домашна карантина. В съответствие с протоколите и като предпазна мярка други двама футболисти са изолирани, тъй като са били в близък контакт със заразените", обясниха от Каляри.

В същото време 37-годишният вратар на Рома Антонио Миранте също е дал положителна проба. "Изолиран съм, надявам се скоро да се възстановя и да започна подготовка със съотборниците си възможно най-скоро", сподели той. Новият сезон в Серия А трябва да започне на 19 септември. А какво заяви Десподов след новината, че е заразен с вируса - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички