Полиция изведе Алегри от стадиона в Монца, коментират вероятните му заместници


Полиция изведе Алегри от стадиона в Монца, коментират вероятните му заместници
Снимка: Guliver/GettyImages

1820 0

Търпението на ръководството на Ювентус към треньора Масимилиано Алегри вече е напът да се изчерпа. Снощи "бианконерите" загубиха от новака в Серия А Монца и се намират на осмо място в класирането. Това движи Алегри към изхода, наред с неубедителните резултати дотук в шампионата и Шампионска лига.

В Италия вече започнаха слуховете относно това кой ще замени италианския треньор. Един от вариантите беше бившият треньор на Шахтьор (Донецк) и Сасуоло - Роберто де Дзерби. Той обаче застана начело на английския Брайтън.

Друг възможен заместник на Алегри е бившият наставник на Спартак (Москва) Масимо Карера. Италианецът работи в Бари, а в периода 2012-2014 г. беше помощник на Антонио Конте при "Старата госпожа".

Дори и ръководството на Ювентус да запазва търпение на този етап (изпълнителният директор Маурицио Аривабене заяви, че не възнамеряват да сменят Алегри), с феновете това не е така. Наложи се наставникът да бъде изведен с полиция от стадиона в Монца след загубата с 0:1 от домакина. А ето как асистентът му коментира загубата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички