Нови шокиращи разкрития от Пол Погба за отвличането му с цел рекет


Нови шокиращи разкрития от Пол Погба за отвличането му с цел рекет
Снимка: Getty Images

2056 0

Полузащитникът на Ювентус Пол Погба е обещал, че ще плати сумата от 13 млн. евро, за която са го рекетирали, твърди френският вестник „Le Monde“. Изнудвачите са го отвлекли на 19 март тази година.

На практика отвличането е станало  точно преди събирането на националния тим на "петлите" в Клерфонтен. Погба е бил заведен в апартамент в Шантелу-ан-Бри в покрайнините на Париж. Халфът е бил принуден да изключи и предаде мобилния си телефон. Тогава пред него са изскочили двама мъже с качулки и бронежилетки. Те са  били и тежко въоръжени, пише още изданието.

Погба е бил накаран да легне на земята, след което похитителите са му поискали 13 милиона евро, от които 3 милиона в банкноти за това, че ще го охраняват и ще се грижат за неговата сигурност следващите години.

"Беше ме страх. Двамата насочиха срещу мен оръжията си. След като бях заплашен и срещу дулата на оръжията им обещах, че ще им платя", е казал Погба при даването на показания при разпита си в прокуратурата, твърди медията.

Припомняме, че според информациите и братът на Пол Погба - Матиас е замесен в похищението, като дори и той е бил сред арестуваните и разпитваните по случая.

А ето каква мярка предприе полицията в Торино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички