Интер иска трима конкретни играчи от Барселона, за да се раздели с Лаутаро Мартинес


Интер иска трима конкретни играчи от Барселона, за да се раздели с Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

6611 0

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес е приоритетна цел за Барселона, като през лятото каталунците ще направят всичко възможно, за да го привлекат.

Според Mundo Deportivo "нерадзурите" искат Артуро Месло, Карлес Алена, който е под наем в Бетис, и Жан-Клер Тодибо, за да се съгласят на сделка. Мело и Алена са халфове, докато Тодибо е бранител. Освен това според изданието, ако се стигне до раздяла с Мартинес, то от Интер вече имат идея кой може да го замести. В кратки списък попадат Оливие Жиру и Дуван Запата от Аталанта.

Само преди няколко дни медиите в Италия съобщиха, че каталунците вече са отправили първа оферта за аржентинския нападател. Испанският гранд е предложил 70 млн. плюс двама играчи за размяна. Това са Артуро Видал и Нелсон Семедо.

Мартинес има клауза в договора си, която му позволява през първите две седмици на юли да си тръгне за 111 млн. евро. Според информацията Барса предлага договор на стойност 7 млн. евро плюс бонусите и ще печели повече от три пъти от сегашната му заплата. А какво е желанието на играча и къде иска да играе той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички