Пирло: Роналдо няма да стартира срещу Специя


Пирло: Роналдо няма да стартира срещу Специя
Снимка: Getty Images/Guliver

979 0

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че звездата на тима Кристиано Роналдо няма да започне като титуляр предстоящата среща на тима срещу Специя в Серия А. Португалецът се възстанови от коронавирус и ще бъде в групата на „бианконерите“, които ще се опитат да се върнат на победния път срещу новака в елита на Италия.

Пирло разкри, че Роналдо е дал негативен резултат на теста за коронавирус и ще бъде на разположение, но най-вероятно няма да бъде в стартовата единайсеторка на Ювентус. „Важното е, че той ще бъде с нас. Той е тренирал у дома, но това не е същото, като заниманията на игрището. За нещастие Матайс де Лихт трябва да изчака още няколко седмици преди да се върне в игра, след като претърпя операция на рамото. Леонардо Бонучи ще играе, той тренира самостоятелно вчера, но е добре. Джорджо Киелини все още не е на разположение“, заяви Пирло.

Италианският наставник коментира и ситуацията с Пауло Дибала, който не е в най-доброто си състояние в началото на сезона. „Той не е в най-доброто си физическо състояние. Няколко пъти вече казах, че той не е на 100 процента. Той се нуждае от време, в което да тренира и да достигне до оптималното си физическо състояние. Мога да ви гарантирам, че футболистите не мислят за новия си договор, когато са на терена“, добави Пирло. А ето какво изказване на Кристиано Роналдо му донесе неприятности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички