Агентът на Дибала не успя да се срещне с Паратичи, новият договор все още е далеч


Агентът на Дибала не успя да се срещне с Паратичи, новият договор все още е далеч
Снимка: Gulliver/GettyImages

1299 0

Преговорите за нов договор на Пауло Дибала с Ювентус са в застой. Това съобщи агентът на играча Хорхе Антун, който се върна в Аржентина без да има възможността да преговаря с ръководството на „старата госпожа“. Настоящият контракт на 10-ката на „бианконерите“ е до юни 2022-ра година, като аржентинецът желае да го поднови.

Антун е пристигнал в Торино преди повече от месец, но така и не е имал възможността да се срещне със спортния директор на тима Фабио Паратичи. Всички от щаба на Ювентус бяха в изолация, след като халфът Уестън МакКени даде положителен резултат на теста за коронавирус по-рано този месец. Според ‘Tuttosport’ Дибала иска да поднови контракта си на „Алианц стейдиъм“, но желае да получава поне 10 милиона евро на година. В момента той заработва по 7 милиона на година.

От „старата госпожа“ обаче не могат да предложат на бившия футболист на Палермо такава сума заради финансовите последици от глобалната пандемия от коронавирус. Пауло Дибала пропусна началото на сезона заради контузия, но попадна в стартовия състав на Андреа Пирло в последните 2 мача на Ювентус. А ето кой отбор е готов да даде двама от своите играчи, за да вземе Дибала.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички