Пирло получи Златен тапир


Пирло получи Златен тапир
Снимка: Getty Images/Guliver

2177 0

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло получи наградата Златен тапир, която се дава от развлекателното предаване ‘Striscia La Notizia’. „Отличието“ се дава на популярни личности, които са направили гаф или са били унизени по някакъв начин през последната седмица.

Пирло получи Златния тапир за трудния си старт като треньор на Ювентус. През седмицата „старата госпожа“ записа домакинско поражение от Барселона в Шампионската лига. Загубата в комбинация с разочароващите резултати на отбора в Серия А през последните седмици накараха италианското телевизионно шоу да му връчи наградата, която той прие с усмивка. „Все още навлизаме във форма. Не ме е страх, че ще ми бият шута. Сигурен съм във възможностите на отбора“, заяви Пирло, след като прие наградата.

В миналото Златен тапир са получавали редица футболисти от Серия А, сред които директорът на Милан Паоло Малдини, вратарят на „росонерите“ Джанлуиджи Донарума, легендата на Ювентус Джанлуиджи Буфон и бившият халф на Рома Даниеле Де Роси. А ето какви добри новини получи Андреа Пирло в днешния ден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички