Маркизио смята, че Юве са платили прекалено много за Киеза


Маркизио смята, че Юве са платили прекалено много за Киеза
Снимка: Gulliver/GettyImages

1153 0

Бившата звезда на Ювентус Клаудио Маркизио смята, че Ювентус е платил повече, отколкото трябва, за да вземе Федерико Киеза от Фиорентина. 23-годишният футболист дойде на „Алианц стейдиъм“ в последния ден от трансферния прозорец под наем срещу 10 милиона евро, като „старата госпожа“ има опцията да го закупи за постоянно срещу още 40 милиона.

Бившият полузащитник на „бианконерите“ Клаудио Маркизио обаче не смята, че италианският национал струва толкова много. „Той е страхотен талант, на трансферният пазар създаде прекалено голямо напрежение около него. Не е правилно някой като него, който се бореше за оцеляване във Флоренция, да струва 50-60 милиона евро. Той идва в отбор като Ювентус и моментално трябва да се докаже. При по-ниски трансферни суми ще бъде много по-лесно за млад играч в такава ситуация“, заяви Клаудио Маркизио пред „Гадзета дело спорт“.

„Той трябва да си намери правилната позиция на терена, но по мое мнение, той ще се превърне в звезда“, добави Маркизио. Федерико Киеза има 1 гол и 2 асистенции в 4 мача в Серия А през настоящия сезон. А ето защо Пирло получи награда за загубата си от Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички