Пирло иска Дзаниоло и Тонали в Ювентус


Пирло иска Дзаниоло и Тонали в Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

2661 0

Назначението на Андреа Пирло за наставник на Ювентус ще доведе до промени в трансферната политика на клуба. Бившият италиански национал смята да залага на млади италиански футболисти и вече е набелязал първите си две цели в лицето на Сандро Тонали от Бреша и Николо Дзаниоло от Рома.

41-годишният Пирло бе назначен за нов треньор на Ювентус във вчерашния ден, след като „старата госпожа“ реши да се раздели с досегашния си мениджър Маурицио Сари след отпадането на тима от Шампионската лига. „Гадзета дело Спорт“ съобщава, че се очаква чистка в съблекалнята на „бианконерите“, като фокусът ще падне върху младите играчи. Според „Тутоспорт“ Ювентус няма да харчи много пари през лятото, като тимът ще вземе няколко млади играча като Тонали и Дзаниоло.

Напускането на Сари означава, че полузащитикът на Челси Жоржиньо вече не е желан на „Алианц Стейдиъм“, като фокусът вече пада върху Тонали, но халфът на Сасуоло Мануел Локатели може да се окаже алтернативен вариант. А ето с кои играчи иска да се раздели Андреа Пирло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички