Във Франция гръмнаха: Роналдо преговаря с ПСЖ


Във Франция гръмнаха: Роналдо преговаря с ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

4135 0

Медиите във Франция все по-настоятелно твърдят, че Кристиано Роналдо иска да напусне Ювентус и да се присъедини към Пари Сен Жермен. Такъв слух се появи още преди няколко дни във ‘France Football’ във връзка с изказване на португалеца от октомври 2019-та година.

Роналдо е недоволен от липсата на прогрес в Шампионската лига от страна на Ювентус и е готов да опита да спечели турнира с друг клуб, който редовно изпитва затруднения в надпреварата. Очаква се неговият агент Жорже Мендеш да се срещне със спортния директор на Пари Сен Жермен Леонардо по време на финалите на Шампионската лига в Португалия, за да дискутират потенциален трансфер. 35-годишният нападател успя да вкара 31 гола в Италианската Серия А през този сезон, но това не бе достатъчно, за да спечели голмайсторския приз в първенството.

Ситуацията за Роналдо в Торино може и да се промени, след като Ювентус уволни Маурицио Сари и назначи Андреа Пирло за нов треньор на отбора. Договорът на португалеца с „бианконерите“ е до юни 2022-ра година, но заплатата му от 30 милиона евро на година може да се окаже проблем за ръководството на „старата госпожа“ след ранното отпадане от Шампионската лига. А ето как Кристиано Роналдо анализира изминалия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички