Пауло Дибала реши дали ще продължи да се състезава за Рома


Пауло Дибала реши дали ще продължи да се състезава за Рома
Снимка: Getty Images

1713 0

Една от звездите в състава на Рома - Пауло Дибала, е взел решението да поднови договора си на "Олимпико" и да продължи да се състезава за "вълците", съобщава италианското издание "TuttoMercatoWeb".

Гореспоменатия източник също така информира, че по този начин се слагат край на спекулациите за бъдещето на световния шампион от Мондиал 2022 с Аржентина. Припомняме, че в началото на летния трансферен прозорец се заговори, че редица европейски грандове се готвят да активират откупната клауза на футболиста от 12 милиона евро.

Интерес към услугите на офанзивния полузащитник имаше от страна на редица тимове от Саудитска Арабия, както и от английския Челси, но така и не се стигна до трансфер, с който Дибала да акостира в нов клуб.

Рома и Дибала са се разбрали за контракт, който ще задържи футболиста на "Олимпико" до края на сезон 2025/26. Той акостира в италианската столица през изминалото лято, след като сложи край на авантюрата си с Ювентус.

Като играч на Рома Дибала записа 38 мача във всички турнири през изминалата кампания. В тях той реализира 18 попадения и се отчете с 8 асистенции, като помогна на тима на Жозе Моуриньо да стигне до финала в Лига Европа, който обаче бе загубен от Севиля.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лучано Спалети очаква да замени Масимилиано Алегри в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички