Спалети в очакване да го замени: Алегри има един сезон, за да убеди Ювентус


Спалети в очакване да го замени: Алегри има един сезон, за да убеди Ювентус
Снимка: GettyImages

1078 0

Италианският мениджър Лучано Спалети няма намерение да слага край на отпускарската си година миналогодишния триумф и спечелената титла с Наполи в Серия А. Предшественикът на Руди Гарсия на стадион "Диего Армандо Марадона" е ухажван от саудитския Ал-Ахли.

В очакване на оферта от Ювентус

Според информация на "Foot Mercato", 64-годишният наставник е отхвърлил възможността да тренира отбора от Джеда. Ал-Ахли са готови да подпишат с крилото на Нюкасъл Юнайтед Алън Сен-Максимен, както и с нападателя на Манчестър Сити Рияд Марез.

Френското издание допълва, че Спалети предпочита да изчака Масимилиано Алегри да напусне Ювентус и да го замени за сезон 2024-2025 в Серия А. Новоназначеният спортен директор на "бианконерите" е Кристиано Джунтоли.

Именно той беше спортен директор на Наполи и много би искал да се събере с бившия си колега. Перспективата да бъде треньор на Ювентус със сигурност ще се хареса на Спалети, който вече е управлявал три клуба от най-високо ниво в Серия А с Рома (2005-2009, 2016-2017), Интер (2017-2019) и Наполи (2021-2023).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички