Паоло Малдини защити Джанлуиджи Донарума от нападките на тифозите на Милан


Паоло Малдини защити Джанлуиджи Донарума от нападките на тифозите на Милан
Снимка: Getty Images

1489 0

Легендата и технически директор на италианския гранд Милан Паоло Малдини коментира ситуацията с вратаря на тима Джанлуиджи Донарума, който все още не е преподписал договора си с клуба, за което получава много нападки от страна на тифозите, а част от тях дори са посетили клубната база, настоявайки вратарят да напусне, ако откаже да удължи престоя си в Милан:

"Важно е за пореден път категорично да заявя, че никой извън Милан не може да решава кой да играе и кой да преподпише договора си. Решенията на терена зависят от треньора, докато клубното ръководство се занимава с контрактите. От този момент нататък замразяваме всички преговори за нови договори преди края на сезона, за да може отборът да се концентрира на терена. Междувременно, ще продължим да защитаваме нашите играчи както винаги сме го правили", заяви категорично бившият защитник.

"Досега феновете на Милан винаги са били за пример с подкрепата си към тима. Те трябва да разберат, че в момента футболистите се нуждаят от спокойствие и концентрация, за да посрещнат следващите мачове, които ще бъдат решаващи. Това, което се случи в събота сутрин с Донарума не помага. Отново потвърждавам абсолютния професионализъм на всички наши играчи, дори и на тези, чиито контракти изтичат. На тях никога не им е липсвала отдаденост към каузата на отбора", каза Малдини пред "ANSA".

Наскоро камерите уловиха Донарума в момент, който ядоса всички фенове на Милан!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички