От Интер: Лаутаро не се продава


От Интер: Лаутаро не се продава
Снимка: Getty Images/Guliver

891 0

Спортният директор на Интер Пиеро Аузилио заяви, че звездата на тима Лаутаро Мартинес не се продава и Барселона ще трябва да плати освобождаващата клауза на аржентинеца от 111 милиона евро, ако иска да го вземе в редиците си. Аржентинецът е основната трансферна цел на каталунците за предстоящия летен трансферен прозорец.

Испанският шампион е готов да предложи на 22-годишния футболист договор, според който той ще взима по 10 милиона евро на година. Пиеро Аузилио обаче е категоричен, че Барселона трябва да плати освобождаващата клауза на нападателя, въпреки че каталунците са склонни да предложат играчи в замяна, за да свалят цената му. „Единственият начин, по който някой може да вземе Лаутаро Мартинес, е като му плати освобождаващата клауза. Клаузата е ясна за всички, няма нищо скрито. Въпросната клауза изтича в началото на юли, тъй че ако някой го иска, трябва да побърза. А това е и единствената опция, при която Лаутаро Мартинес ще напусне Интер в този момент“, заяви спортният директор на Интер пред „Скай Италия“.

Лаутаро Мартинес прави силна кампания в Италианската Серия А, като има 11 гола и 3 асистенции в 22 мача до момента през сезона. Той успя да реализира и 5 попадения в 6 двубоя в груповата фаза на Шампионската лига. А ето какво каза за Лаутаро Мартинес бившият футболист на Барселона Христо Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички