Жозе Моуриньо призна, че е отказвал два пъти на Реал Мадрид


Жозе Моуриньо призна, че е отказвал два пъти на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2363 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разказа любопитна история относно това как е напуснал Интер и колко пъти е отказал на Реал Мадрид. Португалецът напусна "нерадзурите" веднага след като спечели трофея от Шампионска лига през 2010 година.

"Преди финала нямах нищо подписано с Реал Мадрид. Много медии писаха, че в нощта преди финала съм имал срещи с представители на "белия балет". Това беше лъжа, такива срещи не е имало. Аз самият обаче исках да продължа кариерата си в Реал. Те ме искаха още през 2009 година, но тогава ръководството не позволи това да се случи. Вече им бях отказал един път, когато бях начело на Челси. А както се казва, три пъти е вече прекалено. Затова и приех“, разказа Моуриньо пред Gazzetta dello Sport.

"Реално може да се каже, че взех решение да напусна Интер след полуфинала срещу Барселона. Когато ги победихме, знаех вече, че ще спечелим Шампионска лига. Това беше наистина правилно решение, макар че в Интер бях щастлив. Ако се бях върнал в Милано след финала в Мадрид, с отбора наоколо и феновете, които щяха да скандират: "Жозу, остани тук с нас", може би нямаше да си тръгна", добави португалецът. А кои са 25-те най-скъпи трансфери, които Жозе Моуриньо е осъществявал - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички