ПСЖ е изпратил оферта към Интер за Мауро Икарди


ПСЖ е изпратил оферта към Интер за Мауро Икарди
Снимка: Guliver/GettyImages

1027 0

От Пари Сен Жермен вече са предприели мерки относно подсилването в атака. Парижани са предложили 50 млн. евро на Интер за Мауро Икарди. Аржентинският голмайстор игра в Париж под наем през изминалия сезон, като се представи на ниво и отбеляза 20 гола в 28 мача във всички турнири.

Първоначалната уговорка между двата клуба включваше опция шампионите на Франция да закупят Икарди срещу 70 милиона евро, като от ПСЖ имат желание да задържат аржентинеца, но заради кризата с коронавируса предлагат значително по-малка сума на италианския отбор. Ръководството на Интер обаче на няколко пъти намекна, че за Икарди няма място на "Сан Сиро" и той ще бъде продаден през лятото, което означава, че е много възможно "нерадзурите" да приемат офертата на ПСЖ.

В същото време според медиите в Италия през лятото може да се реализира и трансфер в обратна посока. Наставникът на Интер иска опитния нападател на ПСЖ Единсон Кавани, чийто договор с парижани изтича след малко повече от месец. По този начин Интер може да привлече уругвайския национал като свободен агент, като Кавани е гласен за заместник на Лаутаро Мартинес, който почти сигурно ще премине в Барселона след края на сезона. А кой играч на ПСЖ не е доволен от начина, по който тимът стана шампион вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички