Интер се спаси в последните секунди, но изостана още от върха в Серия А


Интер се спаси в последните секунди, но изостана още от върха в Серия А
Снимка: Getty Images

2086 0

Шампионът Интер продължава с неубедителното си представяне в последните седмици. Този път "нерадзурите" бяха на секунди от поражението при визитата си на Торино, но в крайна сметка изравниха в самия край за 1:1. Точката обаче не устройва толкова първенеца от миналата кампания.

Интер е трети с 59 точки от 28 мача, като пред него са Наполи с 60 пункта и Милан с 63 - и двата тима обаче са с двубой повече от "нерадзурите". Торино пък е 11-и с 35 точки от 28 срещи.

Резултатът бе открит след по-малко от четвърт час игра (12'), когато Бремер се възползва от асистенция на Побега. Така централният бранител Глейсон Бремер е вкарал общо 11 попадения за последните 3 сезона в Серия А - повече от всеки друг бранител на тази позиция в италианския елит за този период.

Домакините вече се виждаха победители, когато Алексис Санчес се отличи с хубав изстрел след подаване на Един Джеко и най-сетне преодоля направилия страхотен мач вратар на Торино - Бериша.

За Интер предстои трудно домакинство срещу Фиорентина през следващия уикенд (19-и март - събота), докато Торино има визита на Дженоа в следващия кръг (18-и март - петък). След идния уикенд следва пауза за мачовете на националните отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички