Посъветваха Виктор Осимен да отиде в Манчестър Юнайтед, щял да всява паника с Маркъс Рашфорд


Посъветваха Виктор Осимен да отиде в Манчестър Юнайтед, щял да всява паника с Маркъс Рашфорд
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

3063 0

Бившият нигерийски футболист на Манчестър Юнайтед Одион Игало посъветва сънародника си Виктор Осимен да замени Наполи с "червените дяволи", за да сформира страховит дует с Маркъс Рашфорд.

33-годишният Игало се позвизаваше на "Олд Трафорд" между януари 2020 и януари 2021 година, като се отчете с 5 гола и 1 асистенция в общо 23 мача във всички турнири. 

Договорът на 24-годишния Осимен с "небесносините" е до лятото на 2025-а, но италианците трудно ще успеят да го задържат на фона на страхотния сезон 2022/23, който прави и огромния интерес към него от грандовете в цяла Европа.

"Мисля, че би паснал добре там, защото е младо момче, тича много и умее да вкарва голове. Да имаш Виктор Осимен и Рашфорд на върха на атаката би накарало всяка защита да изпадне в паника, защото и двамата са бързи футболисти и са голаджии", обясни Игало пред "Sky Sports" и допълни:

"Според мен Осимен наистина би паснал на Манчестър Юнайтед много добре. Ако самият той ме попита за мнение и какво трябва да направи - бих го посъветвал да се присъедини към Юнайтед, защото, лично за мен, това е най-големият клуб".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След унижението от Ливърпул: Тен Хаг е бил бесен, както никога досега, прибегнал е до митичния "сешоар" на сър Алекс!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички