Определиха наказанието на Игуаин след дербито с Ювентус


Определиха наказанието на Игуаин след дербито с Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

951 0

Обявиха какво е наказанието на нападателя на Милан Гонсало Игуаин. Той бе наказан за две срещи и получи предупреждение, след като бе изгонен при загубата с 0:2 от Ювентус. Аржентинецът получи втори жълт картон от главния съдия Паоло Мацолени в края на мача, което предизвика бурната реакция на футболиста.

Невъздържаното поведение на бившия играч на "Старата госпожа" можеше да доведе до по-сериозно наказание за голмайстора, но както той, така и португалската звезда на "бианконерите" Кристиано Роналдо бяха категорични, че Игуаин не е обидил словесно Мацолени.

Видеоповторения след края на двубоя доказаха, че аржентинският стрелец крещи на рефера. Медиите в Италия дори разшифроваха и точните му думи: "Ти постоянно свириш срещу мен". Той няма да вземе участие в мачовете с Лацио и Парма в Серия А след международната пауза.

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо бе един от тези, които се опитаха да успокоят Игуаин. Ето какво точно му е казал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички