Игуиан си призна: Ювентус просто ме изхвърли заради Роналдо


Игуиан си призна: Ювентус просто ме изхвърли заради Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

2534 0

Нападателят на Милан Гонсало Игуаин сподели, че причината за неговата раздяла с Ювентус е пристигането в Торино на мегазвездата Кристиано Роналдо. Аржентинецът призна, че ръководството му е заявило, че не може да остане в клуба след звездния им трансфер.

"След финала на Купата на Италия осъзнах, че нещо се е скъсало. И тук клубът купува Роналдо. Не аз взех решението да напусна, давах всички сили за Ювентус и спечелих мнoго трофеи. Клубът реши да направи крачка напред по отношение на качеството, подписвайки с Роналдо, а на мен заявиха, че не мога да остана. Те търсеха изход от тази ситуация и най-доброто решение беше Милан", коментира Игуаин.

ЮВЕНТУС ПОСТИГНА СДЕЛКА ЗА ПРОДАЖБАТА НА ИГУАИН

"Не, аз изобщо не търся отмъщение. Имам изключително положителни чувства към Ювентус, защото се отнасяха добре към мен. Съотборниците и феновете се отнасяха към мен добре, но никога не съм искал да си тръгвам. Всъщност, както всички казват, те ме изхвърлиха. Веднага се влюбих в Милан, клубът ме убеди да дойда тук", каза още нападателят. Припомняме, че той премина в Ювентус през 2016 година срещу 90 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички