Игуаин: Не напуснах Юве по мое желание, а заради други хора


Игуаин: Не напуснах Юве по мое желание, а заради други хора
Снимка: Guliver/GettyImages

1804 0

Нападателят на Милан Гонзало Игуаин се изправи за първи път срещу бившия си клуб Ювентус, но представянето му се превърна в кошмар. "Росонерите" загубиха с 0:2, докато аржентинецът пропусна дузпа, а в края на мача дори бе изгонен.

Стрелецът се извини на съдията и феновете след края на мача, след като реагира остро и бе изгонен за непристойното си отношение към рефера. Ето какво сподели и самият Игуаин: "Поемам отговорността за това, което сторих. Извинявам се на съотборниците си, на треньора, на феновете и на съдията. Той знае какво му казах. Мисля си обаче, че реферите също трябва да проявяват разбиране в такива напрегнати моменти, когато емоциите взимат връх."

"Когато играеш срещу бившия си клуб, е ясно, че усещането е различно. Ние не сме роботи, а човешки същества, които имат чувства и емоции. Постъпих грешно и се надявам това повече да не се повтаря. Понякога ми е трудно да сдържам емоциите си. Когато човек ме погледне, на лицето ми е изписано как се чувствам. Знам, че това, което направих, не е добър пример за децата", добави още Игуаин.

По отношение на Ювентус, Гонзало заяви: "Благодарен съм и на съотборниците ми, както и на футболистите на Юве, че се опитаха да ме успокоят. Изкарах силен период в Торино, всеки знае какво постигнах там. Не аз реших да си тръгна, а други хора. Милан показа, че ме иска и така се стигна до трансфера. Реакцията на играчите на Юве днес беше показателна за отношението им към мен."

Междувременно стана ясно, че "росонерите" имат интерес към един от бранителите на Ювентус. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички