Няма край! Пореден играч на Ювентус стана мишена на крадци


Няма край! Пореден играч на Ювентус стана мишена на крадци
Снимка: GettyImages

941 0

Играчът на Ювентус Даниеле Ругани е станал поредният, в чийто дом са нахлували обирджии. Инцидентът се е случил преди три седмици, като това далеч не е последният опит.

Приятелката на защитника Микела Персико разкри подробности за случката пред „La Gazzetta dello Sport“. Тя си е била вкъщи с двегодишния си син, а Ругани е нощувал в тренировъчния център на Ювентус заедно с останалите играчи.

„Около 3 часа сутринта чух, че входната врата се отваря. Веднага си помислих, че това е изненада от Даниеле. Но няколко мига по-късно разбрах, че не е той, а че някой е нахлул в хола и премества предмети“, споделя приятелката на 28-годишния защитник.

Оказва се обаче, че това не е последният опит на обирджиите. През последните дни е имало и още един инцидент.

„Вече не можем да останем вкъщи и си търсим нова къща“, обяви Микела Персико. При първото нахлуване тя е успяла да накара крадците да избягат, след като е включила осветлението. Те обаче не се отказват и следващият опит е в нощта на победата на „бианконерите“ над Хелас Верона. Той обаче не е бил успешен, защото не са успели да влязат.

Ругани далеч не е първият, който става обект на крадци от началото на сезона в Серия А. Негов съотборник също преминава през същото, като неговите нападатели даже са били и въоръжени.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички