Неманя Матич си тръгва от Манчестър Юнайтед, Жозе Моуриньо го е харесал за Рома


Неманя Матич си тръгва от Манчестър Юнайтед, Жозе Моуриньо го е харесал за Рома
Снимка: Getty Images

1414 0

Неманя Матич и Жозе Моуриньо може отново да се съберат, след като сърбинът обяви напускането си на Манчестър Юнайтед. 33-годишният защитник потвърди в социалните мрежи, че това е последният му сезон на "Олд Трафорд", след като акостира в клуба през 2017 г., а преди това бе част от Челси. Тогава бяха платени 44 милиона евро за играча.

5 години по-късно Матич изглежда ще напусне Манчестър като свободен агент, а Tuttomercatoweb съобщава, че приближените му вече водят разговори с Рома. Преминаването на сърбина при "вълците" не би било изненада, защото той последва настоящия наставник на "джалоросите" от Челси в Манчестър Юнайтед. Именно под негово ръководство изигра и най-много мачове в кариерата си.

През този сезон защитникът записа едва 27 мача, в които се отчете с две асистенции. през този сезон, Матич все пак успя да даде две асистенции. Евентуалното му преминаване на "стадио Олимпико" би означавало, че това ще е поредният играч от Висшата лига, който се присъединява към Рома. В последните години това сториха Крис Смолинг, Тами Ейбрахам, Руи Патрисио и Хенрих Мхитарян.

Ето кой треньор ще подкрепя Манчестър Юнайтед в дербито с Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички