Ралф Рангник даде за пример Ливърпул и коментира проблемите в Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник даде за пример Ливърпул и коментира проблемите в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1185 0

Временният треньор на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, коментира създалата се сага около мениджърския пост в отбора. Според германеца появата на нов наставник няма да реши мигновено проблемите в клуба, а вместо това, трябва да се направят кардинални промени.

"В голям клуб като Манчестър Юнайтед не можеш да поставяш всичките тези задължения върху раменете на само един човек - на мениджъра. В Ливърпул, Ман Сити и Челси има умни хора, отговарящи за подбора, наблюдението над играчи и медицинския аспект. Смятам това за проблем на Юнайтед, на който трябва да обърнат внимание", коментира наставникът пред "Sky Sports".

Стана ясно, че след евентуалното пристигане на заместник на треньорския пост, Рангник ще остане в отбора като консултант поне още 2 години. Според него "червените дяволи" трябва да търсят подобрение в състава на всички позиции, освен вратарската.

"В Ливърпул има 4 или 5 играчи, останали след идването на Юрген Клоп. Всички други са нови попълнения. Всеки от тях е дошъл под някакви изисквания. 
Отборът казва как иска да играят, трябва да са способни и да искат да тичат и спринтират много. Трябва да са здрави физически, да са технични и ефективни. Профилът на всяка позиция остава ясен и ето защо те са там, където са.

Тук, в Манчестър Юнайтед, това не е важало при всеки от предишните треньори. Нови играчи пристигаха, но без условия за това, как искаме да играем. Това е нещо, което със сигурност трябва да се промени за в бъдеще", добави още Рангник. 

Ако нямате възможността да гледате по телевизията предстоящия мегасблъсък между Ливърпул и Юнайтед, можете да го проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички