Не ѝ стигат мъжете: Любимата на Пауло Дибала се разкри пред обществото


Не ѝ стигат мъжете: Любимата на Пауло Дибала се разкри пред обществото
Снимка: instagram.com/orianasabatini

3664 0

Половинката в живота на звездата на Рома Пауло Дибала - Ориана Сабатини, се изявява като певеица, модел и актриса. Тя е и племенница на бившата тенисистка Габриела Сабатини.

27-годишната красавица се радва на сериозна популярност в социалните мрежи. В своя Инстаграм профил тя бива следвана от над 6 милиона души, немалко от които останаха озадачени от отговора ѝ на въпрос относно нейната сексуална ориентация.

Не отказва и на нежния пол

"Наистина ли? Ако трябва да си поставя етикет, да, вярвам, че съм (бисексуална)", заявява Сабатини, цитирана от "The Sun". 

"Няма нищо по-красиво в живота от това да си свободен. Не знам дали съм лесбийка и харесвам жени, или съм бисексуална, но не бих имала никакви предразсъдъци относно това", добави тя.

Жените настрани, време е за сватба!

"Бих искала да се омъжа и Пауло го знае. Преди да стана майка бих желала да се сгодя. Вярвам в този ред на стъпките - ухажване, съжителство, сватба и семейство.

Въпреки че никога не можем да имаме гаранции, съм наясно, че последното е единственото, което не може да бъде върнато и трябва да бъде направено с човек, който ни кара да се чувстваме в безопасност. Накратко - с човек, с когото сме готови на всичко", завърши Ориана Сабатини.

Каква е била причината Дибала да мрази бившия си съотборник Кристиано Роналдо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички