Дибала: Признах на Роналдо, че съм го мразил заради Меси


Дибала: Признах на Роналдо, че съм го мразил заради Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

3965 0

Нападателят на Рома Пауло Дибала си спомни, че е признал пред Кристиано Роналдо, че го е мразил заради Лионел Меси. Аржентинецът беше съотборник с португалската звезда в Ювентус, а с Меси са партньори в националния отбор на страната си.

"Прекарах три добри години с Кристиано Роналдо. Отборът беше много силен и той дойде, за да ни направи още по-добри. В Аржентина съперничеството между Меси и Роналдо се преживява много емоционално. Очевидно е, че като дете бях на страната на Меси", каза Дибала в интервю за "La Gazzetta dello Sport".

"Спомням си, че веднъж летяхме за мач със самолет. Роналдо седеше пред мен, но в някакъв момент се обърна и започнахме да говорим за футбол и всякакви други неща. Говорихме за живота и аз му казах, че съм го мразил като дете. Засмяхме се на това. Винаги сме имали добри отношения. Разбирахме се добре", допълва нападателят на "вълците".

Португалецът, който сега е в Ал Насър, игра с настоящата звезда на Рома в Торино в периода 2018-2021 година. Заедно те спечелиха две титли на Италия, както и Купата на страната. Според слуховете Дибала нможе да се озове в бивш клуб на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички