Наполи ще приеме последната оферта на Сити за Кулибали


Наполи ще приеме последната оферта на Сити за Кулибали
Снимка: Getty Images/Guliver

1488 0

Все повече информационни източници в Италия твърдят, че Манчестър Сити и Наполи са се разбрали за трансфера на бранителя Калиду Кулибали на „Етихад Стейдиъм“. „Гражданите“ са склонни да платят 70 милиона евро плюс бонуси за защитника, като това може да даде възможност на „партенопеите“ да преборят Арсенал за подписа на Габриел Магалаеш от Лил.

Според трансферния експерт Алфредо Педула, ‘Calciomercato.com’, ‘La Gazzetta dello Sport’ и ‘Corriere dello Sport’ Наполи са склонни да приемат последната оферта на Манчестър Сити. Английският клуб ще предложи 70 милиона евро плюс 5-6 под формата на бонуси, което ще бъде много близо до 80-те милиона, които искат от „Сан Паоло“. Офертата на „гражданите“ е доста по-висока от предната, която те предложиха по-рано през този месец. Калиду Кулибали ще подпише 4-годишен договор с Манчестър Сити и ще получава по 9 милиона евро на сезон.

Причината, поради която Наполи ще приеме по-ниска оферта за своя бранител, е, че те не могат да вземат Габриел от Лил преди продажбата на сенегалския защитник. Арсенал също проявява сериозен интерес към играча, но френският тим и неаполитанския клуб имат предварителна договорка, след като преди няколко седмици осъществиха трансфера на Виктор Осимен. А ето какво каза бившият футболист на Манчестър Сити Яя Туре за ситуацията в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички