Наполи изстрада мъчна победа над предпоследния в Серия А


Наполи изстрада мъчна победа над предпоследния в Серия А
Снимка: Getty Images

1218 0

Наполи записа десета победа от началото на сезона в Серия А, след като победи трудно тима на Салернитана с минималното 0:1 като гост в мач от 11-ия кръг на италианското първенство. Неаполитанци срещнаха сериозни трудности срещу предпоследния в подреждането в мач, в който бяха показани два червени картона.

Първата част премина без попадения, а 15 минути след началото на второто полувреме Наполи откри резултата. Пьотр Желински бе точен за гостите, което даде спокойствие на възпитаниците на Лучано Спалети, че могат да спечелят мача. До края играчите на Наполи не позволиха на съперника да изравни.

В 70-ата минута Салернитана остана с човек по-малко, след като главният арбитър на срещата показа директен червен картон на нападателя Григорис Кастанос. Същата съдба сполетя и бранителя на Наполи Калиду Кулибали седем минути по-късно, когато също видя червения картон на съдията.

Наполи е лидер в Серия А с 31 точки, като до момента е загубил точки единствено срещу Рома в мач, завършил без попадения. По-късно днес "вълците" се изправят срещу основния конкурент на Наполи през този сезон Милан, който заема второ място и при победа ще изравни неаполитанци. Салернитана пък е на 19-о място със 7 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички