Най-ярката звезда изпуска дербито на Милано между Интер и Милан


Най-ярката звезда изпуска дербито на Милано между Интер и Милан
Снимка: GettyImages

1411 0

Дербито на Милано през уикенда обещава да бъде много интересно, като може да се окаже с ключова роля в битката за титлата в Серия А. За съжаление на Стефано Пиоли обаче, Милан няма да може да разчита на най-голямата си звезда - Златан Ибрахимович

Шведският таран окончателно пропуска битката на "дербито на Малката Мадона" в събота вечер, след като има възпаление в ахилеса и все още не е възстановен, пише "LA Gazzetta dello Sport". 

Информациите до последно бяха, че Ибра ще може да се възстанови навреме за срещата, но ситуацията с травмата не позволява да бъде включен в състава. По всяка вероятност Оливие Жиру ще води нападението на "росонерите" в дербито на върха. 

За съжаление на Пиоли, и Анте Ребич по всяка вероятност пропуска мача заради проблеми с глезена. Все пак за Милан има и добри новини, като фикайо Томори поднови тренировки и може и да бъде включен в групата за мача. Пиер Калюлю и Алесио Романьоли са на линия за мача с Интер. 

В навечерието на дербито на Милано пък в Италия публикуваха интересен материал за страхотните впечатления, които български футболист оставя с екипа на Интер (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички