Българинът в Интер със страхотни перспективи в клуба


Българинът в Интер със страхотни перспективи в клуба
Снимка: Оф. сайт на Интер

3182 0

Българският халф Никола Илиев е близо до нов договор с италианския гранд Интер. Това съобщи агентът му Калоян Иванов, според когото треньорът на примаверата на "нерадзурите" Кристиан Киву е поставил решителен фокус върху таланта. Запитан за нов договор на 17-годишния Илиев с Интер, агентът заяви пред FcInterNews.it: "В клуба се интересуват от темата толкова, колкото и ние. Така че, когато му дойде времето, със сигурност ще обсъдим всичко, знаейки, че имаме еднакви идеи".

В момента юношата на Ботев (Пловдив) е част от отбора на Интер до 19 години, за който през сезона е записал 11 мача и 4 гола. На въпроса къде ще видим Никола в бъдеще Иванов отговаря така: "Все още има време, оставете го да расте и със сигурност ще стигне далеч. Времето ще покаже, че сме прави. Да носи фланелка с номер 10 в Интер за него е гордост. Като продължи да работи толкова усилено, както го прави, той ще постигне резултатите, за които винаги е мечтал".

От FcInterNews.it определят българина като "една от най-интересните перспективи в света" и припомня включването му от "The Guardian" сред 60-те най-обещаващи млади футболисти в света. Агентът му казва, че е горд с това и че халфът заслужава признанието с професионализма и всеотдайността, с които се усъсвършенства. Тези дни Иванов е в Милано и скоро ще обсъди бъдещето на Илиев с "нерадзурите". "Искам да гледам следващия мач на Никола на живо", споделя той. А ето кой друг български талант може да направи трансфер в Серия А. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички