Манчестър Сити държи да привлече Рафаел Леао от Милан


Манчестър Сити държи да привлече Рафаел Леао от Милан
Снимка: Getty Images

1253 0

Манчестър Сити е предявил ясно интереса си към футболиста на Милан Рафаел Леао, съобщават медиите в Италия. 22-годишният футболист впечатлява с игрите си за „росонерите“ през актуалния сезон, като в него има седем гола и пет асистенции в 22 изиграни срещи.

Договорът на Леао с тима от „Сан Сиро“ е за още 2,5 години, но вече има сериозни спекулации дали той ще остане в северна Италия. Според медиите на Ботуша Ман Сити вече е заявил конкретен интерес към атакуващия футболист, като и други клубове от елита на Англия следят ситуацията с него.

Леао се присъедини към Милан от Лил през август 2019-а година и е представял италианския гранд в 95 мача, в които е вкарал 20 гола и е асистирал за други 14.

Милан, от своя страна, е в непрестанен контакт с португалския агент на Рафа Леао, като италианците целят да удължат договора на футболиста и да го запазят при себе си за по-дълъг период от време. А в кой друг са се "прицелили" "гражданите", научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички