Моуриньо отсече: Не съжалявам, че отказах на Милан, сега съм два пъти по-щастлив


Моуриньо отсече: Не съжалявам, че отказах на Милан, сега съм два пъти по-щастлив
Снимка: Getty Images

1905 0

Жозе Моуриньо разкри, че е отказал оферта от Милан да стане наставник на клуба от Милано и се радва, че е взел това решение в живота си. Специалния парафира тригодишен договор с Рома през април, завръщайки се в Италия десет години след периода си в Ювентус.

„Джалоросите“ допуснаха поражение с 1:3 при визитата на „Сан Сиро“, след който мач Моу призна, че е отказал оферта на „росонерите“.

„Имах предложение преди три години и го обмислях три дни. Щастлив съм, че обаче взех негативно такова“, започна португалецът на брифинг след поражението за неговия отбор.

„Аз съм професионалист в мозъка на костите си, но все пак има място за емоции. Отдаден съм сега на Рома и ще дам всичко за клуба“, продължи той.

Феновете на Милан освиркаха Моуриньо преди началото на мача, заради което треньорът няма никакви съжаления от избора си. „Вижте какво стана днес. Това ме прави два пъти по щастлив от взетото решение“, допълни той.

Моуриньо изкара два сезона в Интер, в които спечели пет трофея, включително легендарния требъл през 2009/10.

Той спечели 67 от 108 мача за „нерадзурите“, а в днешния ден голяма група тифози на Интер го посрещнаха в Милано с аплодисменти. А кои са Топ 10 на ветераните през 2021/2022, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички