Моуриньо: Монца ни създаде проблеми, напомних на Дибала, че е много добър


Моуриньо: Монца ни създаде проблеми, напомних на Дибала, че е много добър
Снимка: Getty Images

1856 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо подчерта задоволството си от Пауло Дибала, Тами Ейбрахам и Рожер Ибанес след победата над Монца с 3:0 в среща от четвъртия кръг на италианската Серия А. Именно Дибала и Ибанес донесоха успеха за "вълците", а първият със своите 2 гола в срещата стигна до общо 100 попадения в Калчото. 

След срещата Моуриньо разкри, че е напомнил на аржентинеца думи, които му е казал на миналогодишния мач между Ювентус и Рома в Рим. "Тогава той беше сменен и аз заявих – Ти си много добър, момче. Днес му казах същото и той се усмихна, защото си спомни", разказа "Специалния" пред DAZN.

"Пауло е страхотен талант, който играе с отбора и за отбора. Помага много на защитата и върши отлична работа. Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони може да ми изпрати няколко бутилки вино, защото ще има фантастичен футболист на разположение", добави Моуриньо.

"Получи се по-труден мач от това, което показва резултатът. Монца ни създаде проблеми, опитваше да владее топката. Те са интересен отбор, но ние постигнахме целта си. Радвам се, че хората говорят за Ибанес, защото той е от играчите, които виждам, че са се променили.

По-спокоен е с топката и търси различни решения, когато трябва да подаде.Искам да кажа още, че съм доволен от начина, по който се представи Тами Ейбрахам", завърши специалистът.

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички