След жребия: Жозе Моуриньо с ласкаво изказване за Лудогорец


След жребия: Жозе Моуриньо с ласкаво изказване за Лудогорец
Снимка: GettyImages

2842 0

Големият португалски треньор Жозе Моуриньо пак ще играе с Лудогорец в групите на Лига Европа. Капризът на жребия събра Рома на португалеца и разградчани в една група в турнира. Компания ще им правят Бетис и ХИК Хелзинки.

През 2020 година Моуриньо гостува в Разград като треньор на Тотнъм. Тогава „шпорите“ победиха, а след това ги надиграха с 4:0 и в Лондон.

"Лига Европа е труден турнир, където има отбори с невероятен финансов потенциал, които трябва да го спечелят и ако не го направят, това е катастрофа за тях“, започна Моуриньо коментара си за жребия.

Вървим стъпка по стъпка, говорим за тежка група: Бетис спечели купата, има страхотен треньор и отборът играе много добре, те са на високо ниво; Играх с Лудогорец преди две години, не е лесен отбор, те почти винаги печелят шампионата; Не познавам ХИК, но еволюцията на отборите от Северна Европа е видима“, продължи португалецът.

Невероятно е, защото за първи път ще играя във Финландия с удоволствие, но за съжаление отново на изкуствен терен... Да видим дали ще имаме късмета да играем скоро, а не през ноември, когато ще бъде трудно заради студа", каза още Моуриньо.

А ето какво обяви директор на римляните след жребия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички