Моуриньо: На полувремето с Ювентус казах на играчите, че се срамувам от тях


Моуриньо: На полувремето с Ювентус казах на играчите, че се срамувам от тях
Снимка: GettyImages

2153 0

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо разкритикува футболистите си след мача с Ювентус в Серия А, завършил с равенство 1:1. Португалецът се оправда, че няма общо със слабата игра на своя тим през първото полувреме.

"Беше страхотен късмет през първото полувреме. А във второто можехме да постигнем повече. На полувремето казах на играчите, че се срамувам от тях. Това не беше тактически проблем, това беше тяхното отношение. Не можем да дойдем тук и да играем така", започна Моуриньо, цитиран от "Football Italia".

"Казах на Фоти (помощника си, бел.ред.) на пейката да се моли да е само 0:1. Поражение с такъв резултат е фантастичен резултат след такова представяне. Ние сме големи късметлии. Не направихме абсолютно нищо, просто късмет", продължи треньорът.

"През второто полувреме отборът беше различен. За съжаление, нямахме толкова много възможности за ротация с травмите на Дзниоло и Вайналдум. Ако анализираме само второто полувреме, тогава трябваше да спечелим с 1:0, но първото беше ужасно", завърши Моуриньо. А ето кой футболист на Ювентус е набелязал Рома.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички