Милик си тръгва от Наполи още през януари


Милик си тръгва от Наполи още през януари
Снимка: Getty Images/Gulliver

1186 0

Агентите на нападателя на Наполи Аркадиуш Милик са се срещнали с ръководството на тима, за да дискутират напускането на голмайстора през януари, което изглежда неизбежно. Най-вероятно полският нападател ще премине в клуб извън Италия.

Договорът на Милик с Наполи изтича през юни 2021-ва година, но той вече отказа да го поднови и бе поставен на трансферния пазар през лятото. Изглеждаше, че той ще се присъедини към тима на Рома, но сделката пропадна в последния момент и Милик бе изваден извън състава на неаполитанци за този сезон. Според ‘Calciomercato’ агентите на футболиста са се срещнали с представители на Наполи на тренировъчната база на тима в петък, за да обмислят варианти за бъдещето. Полският национал сподели, че е готов да напусне отбора още през януари, вместо да чака до края на сезона и да си тръгне като свободен агент.

Най-вероятната опция за бъдещето на Милик е трансфер в чужбина, след като Рома взе Борха Майорал и запази Един Джеко в редиците си, докато Ювентус се подсили с Алваро Мората. Тотнъм е най-заинтересован от услугите на Милик и може да се пробва да го вземе през януари, като Атлетико Мадрид е друг от кандидатите за подписа му. А ето кой желае да види Диего Марадона начело на Наполи един ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички