Де Лаурентис: Кулибали и Милик напускат


Де Лаурентис: Кулибали и Милик напускат
Снимка: Gulliver/GettyImages

1081 0

Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис заяви,че бранителят Калиду Кулибали и нападателят Аркадиуш Милик съвсем скоро ще напуснат клуба. Очаква се Манчестър Сити да отправи нова оферта за сенегалския бранител, след като „гражданите“ са готови да увеличат двойно заплатата на Кулибали.

Очаква се офертата на Сити да пристигне до края на настоящата седмица. „Партенопеите“ искат 80 милиона евро за централния защитник, докато от Манчестър Сити ще предложат 70 милиона плюс бонуси. „Кулибали и Милик са на път да напуснат отбора. Ако трансферният пазар ни позволи да продадем тези двама страхотни футболисти, ще знаем как да ги заменим. Ако не, ще дискутираме това отново догодина“, заяви президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис вчера пред ‘Canale 21’.

‘France Football’ твърди, че Кулибали вече е договорил личните си условия с Манчестър Сити и ще прибира по 12 милиона евро на година на „Етихад“, което ще е двойно повече от настоящото му възнаграждение. В Италия се говори, че сенегалецът е искал да остане в Наполи, като получи леко повишение на заплатата, но Де Лаурентис е отказал, тъй като иска да го продаде. А ето какво каза Дженаро Гатузо за новото попълнение на Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички