Наполи с пореден успех в Серия А


Наполи с пореден успех в Серия А
Снимка: Gulliver/GettyImages

1183 0

Отборът на Наполи записа труден успех при гостуването си на тима на Беневенто в мач от 5-тия кръг на Серия А. Футболистите на Дженаро Гатузо се наложиха с 2:1 над тези на Филипо Индзаги, след като изоставаха в резултата до края на първата част. Роберто Инсиние откри резултата за Беневенто, но „партенопеите“ стигнаха до пълен обрат чрез голове на Лоренцо Инсиние и Андреа Петаня.

Футболистите на Филипо Индзаги откриха резултата в 30-тата минута на срещата. Джанлука Лападула намери Роберто Инсиние, който от няколко метра разстреля Алекс Мерет – 1:0! В 58-мата минута Дженаро Гатузо пусна в игра Матео Политано и Андреа Петаня. Смените бързо дадоха резултат и две минути след това Политано намери Лоренцо Инсиние, който с фантастичен дистанционен удар изравни резултата. В 67-мата минута Петаня и Политано направиха страхотна комбинация от подавания, която завърши с изстрел на Андреа Петаня, който за втори път преодоля стража на Беневенто – 1:2!

Така Наполи продължава страхотното си представяне от началото на сезона. Тимът вече има 11 точки и заема втората позиция в класирането с по-добра голова разлика от 3-тия Сасуоло. Беневенто остава 12-ти с 6 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички