Милик пропусна дузпа, но извоюва точка за Ювентус срещу Болоня (ВИДЕО)


Милик пропусна дузпа, но извоюва точка за Ювентус срещу Болоня (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1237 0

Ювентус завърши 1:1 с Болоня като гост в последния двубой от 32-ия кръг на Серия А. Още в 10' домакините откриха от дузпа чрез Рикардо Орсолини. Аркадиуш Милик имаше възможност да стори същото, но пропусна в 31'. Все пак в 61' се разписа, за да донесе точка на своя тим.

По този начин "бианконерите" са трети с 60 точки, една по-малко от Лацио, който по-рано днес загуби от Интер. Болоня пък е на 8-о място с 45 точки. Вече 4 мача отборът на Алегри няма победа в Серия А.

Болоня откри резултата след само 10 минути игра, когато Орсолини беше точен от дузпа, която сам си спечели след фал на Данило. реферът нямаше възможност да прегледа ситуацията заарди техническа неизправност и се довери на колегите си от ВАР.

Последваха силни минути за Ювентус, като Фаджоли и Милик имаха добри възможности за гол. Последният пропиля огромен шанс, след като изпусна дузпа в 31'.

Video edited on Kapwing

Втората част започна добре за "Старата госпожа". А в 61' опит на Киеза бе блокиран, като топката стигна до Милик. Този път не сгреши и се разписа в долния десен ъгъл. В следващите минути домакините пробваха няколко далечни изстрела, но без успех. В 84' влезелият като резерва Мишел Ебишер имаше чудесна възможност да вкара победен гол, но топката мина покрай вратата. Малко след това имаше шанс и за Юве чрез Матиас Соуле, който пред опразнена врата прати топката над нея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички