Челси се насочва към Каспер Шмайхел


Челси се насочва към Каспер Шмайхел
Снимка: Getty Images/Guliver

2620 0

Челси може да се включи в битката за подписа на вратаря на Лестър Каспер Шмайхел. „Сините“ ще трябва да преборят конкуренцията от Манчестър Юнайтед, които също изявяват апетити към датския вратар.

Лондончани отчаяно искат да вземат нов вратар, след като наставникът на тима Франк Лампард извади Кепа Арисабалага от първия тим за втори път този сезон, след като редица допуснати попадения от испанския страж в последните мачове от кампанията. Андре Онана, Ник Поуп и Дийн Хендерсън са останалите вратари, които са потенциални трансферни цели на тима на Челси, но сега лондончани са набелязали и Каспер Шмайхел. Според ‘The Times’ Лампард ще се опита да реши вратарските си проблеми с привличането на датския страж.

Междувременно треньорът на Байер Леверкузен Петер Бош потвърди, че снощи срещу Интер Кай Хаверц е изиграл последния си мач за „аспирините“, като се очаква съвсем скоро той да подпише с тима на Челси. Остава само двата тима да се разберат за трансферната сума на офанзивния играч, след като Леверкузен иска 90 милиона паунда за него, докато Челси са готови да платят само 70. А ето какво казаха от Байер Леверкузен във връзка с трансфера на Хаверц.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички