ПСЖ има своята нова трансферна цел: Тео Ернандес от Милан


ПСЖ има своята нова трансферна цел: Тео Ернандес от Милан
Снимка: Getty Images

1623 0

Френският гранд ПСЖ се интересува от привличането на звездата на Милан - Тео Ернандес, през предстоящия летен трансферен прозорец, твърди "CalcioMercatoWeb".

Според изданието управата на парижани е останала впечатлена от видяното от Тео Ернандес с екипа на Франция на Световното първенство по футбол в Катар и има желание да го добави към редиците си.

25-годишният Ернандес се утвърди като един от най-добрите леви бекове в света през последните три кампании. Откакто се присъедини към "росонерите" от Реал Мадрид срещу 22 милиона евро през лятото на 2019 година, той им помогна да спечелят титлата в Серия А след дълга суша от 11 сезона без триумф в първенството.

Очаква се Милан да иска около 70 милиона евро, за да пусне французина в ПСЖ. Има информация, че подобна сума пари ще помогне много на "росонерите", които искат да се сдобият с футболиста на Борусия Дортмунд Рафаел Герейро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Възможно ли е Килиан Мбапе все пак да премине в Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички