Милан се спъна в Кремонезе и остава далеч зад Наполи


Милан се спъна в Кремонезе и остава далеч зад Наполи
Снимка: GettyImages

1400 0

Милан не успя да победи Кремонезе в един от първите двубои на междинния 14-и кръг в Серия "А". Двата тима не успяха да си отбележат редовно попадение за 90 минути на "Джовани Дзини", а с най-голяма заслуга за това е стражът на "гриджоросите" Марко Карнезеки, който направи няколко блестящи спасявания.

Настоящите шампиони владееха инициативата през целия двубой и не оставиха съмнения в желанието си за победа, но опитите на възпитаниците на Стефано Пиоли така и не сполучиха, което съхрани Милан на втора позиция с актив от 30 точки и 14 двубоя. Толкова срещи има и Наполи, но разполага с осем точки повече.

Опитите към вратата на домакините стартираха от Браим Диас, който удвои шансовете си до 24-тата минута, но така и не успя да отбележи. Последваха опити на Ориги и Тиау, но всичко това бе спасено от стража или неточно. 

Десет минути след началото на втората част дойде и единственото попадение в двубоя, дело на бившия играч на Ливърпул - Дивок Ориги, което обаче бе отменено от ВАР, тъй като е имало засада. Малко по-късно Карнезеки се отчете с ново добро спасяване, а в добавеното време имаше претенции за дузпа, но до такава не се стигна. 

Вижте жребия на Милан в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички