Милан подсилва атаката с Дивок Ориги от Ливърпул


Милан подсилва атаката с Дивок Ориги от Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1424 0

Милан вече лети към титлата в Калчото, а междувременно е на път да завърши дългоочакван трансфер. Според специалистът по трансфери Фабрицио Романо италианският гранд вече се е разбрал окончателно с нападателя на Ливърпул Дивок Ориги. Играчът е щастлив, че ще премине на "Сан Сиро", след като в Англия бе използван главно като резерва.

Пред 27-годишния нападател предстоят медицински прегледи и подпис, а в Италия ще акостира като свободен агент. Договорът му с мърсисайдци е до месец юни, а клубът е приел желанието на играча да напусне с безплатен трансфер.

Романо разкри интереса на "дяволите" още през март, когато съобщи, че "росонерите" са предложили на белгиеца да се присъедини през следващия сезон. Тази сделка ще освежи атаката, тъй като част от играчите в нападение са в напреднала възраст и не се знае докога ще бъдат във форма.

Ориги записа едва 18 мача през кампанията във всички турнири, като отбеляза 6 попадения, но видимо ролята му в отбора не му харесва. Нападателят е на "Анфийлд" още от сезон 2015/2016, а само през 2017/2018 бе отдаден под наем във Волфсбург, където записа 33 мача и 7 гола в Първа Бундеслига. 

А ето как върви атаката на Милан към титлата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички